Home 

Het kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kost u niets. 

Besluit u naar aanleiding van de kennismaking van mijn diensten gebruik te maken dan zullen we een afspraak maken voor een eerste consult. Tijdens de kennismaking zullen zaken als doorlooptijd, mogelijkheden, tarieven en werkwijze besproken kunnen worden.

Het eerste consult

In het intakegesprek zal ik proberen een goed beeld te krijgen van uw eetgewoontes en zullen we samen uw doel stellen. Tijdens deze afspraak zal ik u wegen en meet ik uw buikomvang. Met deze gegevens ga ik voor u aan de slag. Ik zal u vragen om een week uw eetgewoonte op te schrijven via een eetdagboek die u kunt invullen via mijn online programma. 

Het tweede consult

In het tweede gesprek heb ik uw gegevens al kunnen berekenen en neem ik de uitkomst daarvan met u door. Ik kan precies berekenen hoeveel calorieën u als persoon mag gebruiken, die hoeveelheid is voor een ieder verschillend. Aan de hand van die gegevens zal ik een persoonlijk energiebeperkt dagmenu voor u maken. Dit dagmenu neem ik met u door, eventueel pas ik het menu mogelijk nog ter plekke, in overleg met u, aan en daarmee kunt u gelijk aan de slag.

Vervolgconsult

Tijdens de vervolgconsulten wordt er wekelijks aan de hand van uw wensen een persoonlijk weekmenu samengesteld. Ik maak gebruik van alledaagse producten zoals brood, crackers, zuivel, vlees, vis, groente en fruit. U leert het voedingspatroon in allerlei situaties toe te passen, zoals op feestjes, tijdens het weekend en op vakantie maar bijvoorbeeld ook bij wisselende diensten. Verder kunt u vragen stellen, ervaringen en eventuele moeilijkheden doorspreken en krijgt u recente informatie over producten en recepten. Deze vervolgconsulten duren 30 minuten.

Weegconsult

Tijdens een weegmoment wordt er enkel gekeken naar de voortgang. Deze momenten nemen 15 minuten in beslag.

Trainingsschema

Op het moment dat u een trainingsschema wilt, kan ik dat in samenwerking met Vincent en Tycho Muda voor u verzorgen. Na een aantal vragen die ik u zal stellen, zal ik samen met hen een voor u op maat gemaakt trainingsschema leveren.