Over 

 PowerKilo 

Ik ben Laila Gransjean, gediplomeerd gewichtsconsulente

                                                                                              

Mijn geschiedenis:
Jarenlang heb ik van alles gedaan om af te vallen en jojo-de ik gezellig op en neer met allerlei spannende en veelbelovende diëten, maar nooit leidend tot groot gewichtsverlies en zeker niet blijvend. Op mijn zwaarste punt woog ik zelfs een heftige 210 kg.
In de periode die op deze ontdekking volgde, ben ik door inzichten veel gewicht verloren en heb ik mezelf beter en anders leren kennen.

Ik kwam erachter dat mijn idee van diëten eigenlijk niet werkte. Niet eten zorgde er juist voor dat mijn stofwisseling met pauze ging met als gevolg dat alles wat ik naar binnen werkte meteen omgezet werd in vetcellen. Hmmm, dat leek me toch niet de bedoeling. Overal waar ik keek, zag ik advertenties om je hongergevoel te verminderen, maar ik had geen hongergevoel en vergat juist eerder te eten dan dat ik teveel at.

Ik heb een zeer slechte rug (degeneratieve rug) waardoor sporten ook erg moeilijk was om mee te starten, want alles deed me pijn. Toen ik mijn neefjes daarover sprak, vertelden zij mij dat zij vanuit hun studie en ervaring (ze hebben de Olympische finale geroeid in 2012) konden helpen met een persoonlijk trainingsschema. Sinds ik daarmee sport, kan ik meer dan ik had verwacht.

Om te begrijpen wat er nou eigenlijk in mijn lichaam gebeurde, besloot ik de opleiding voedingsconsulente te doen.
Waar ik me kon verdiepen in de kennis, om die samen met mijn eigen opgedane ervaringen in een diploma om te laten zetten. Tijdens deze opleiding heb ik een aantal mensen mogen begeleiden met afvallen, om zo ervaring op te doen. Zij waren heel belangrijk voor me en ik heb erg veel van hen geleerd.

Op dit moment ben ik bezig met aanvullende opleidingen om mijn kennis verder te vergroten en doe dat met groot plezier.

Ik heb mijn eigen ideaalgewicht nog niet bereikt. Mijn overgewicht was zo groot, dat ik dat in dit tijdsbestek nog niet volledig heb kunnen halen en dus ben ik daar nog rustig en ontspannen mee bezig. Tegenover u gaat u géén slanke gewichtsconsulente aantreffen, maar zeker wél een ervaringsdeskundige die als geen ander weet waar u vandaan komt, wat het voor u betekent en waar u naar toe wilt.

Momenteel volg ik met groot succes mijn eigen programma en daarnaast volg ik een door de gebroeders Muda speciaal voor mij gemaakt trainingsschema.