Tarieven Ik weet als geen ander dat het niet altijd meevalt om (weer) te beginnen met afvallen, maar met de juiste begeleiding en smaakvolle recepten voor elke dag, lukt het zeker. Registreer je je voor het online programma, dan ontvang je acht weken lang een persoonlijk op maat gemaakt weekmenu: naar jouw wensen, smaak en leefsituatie. 

 Alle weekmenu's zijn op maat samengesteld. Hierdoor is het voor iedereen haalbaar om af te vallen. Dus ook als je in de overgang bent, diabetes hebt, wisseldiensten draait of veel producten niet lust of mag. Bij de aanmelding voor het programma stuur ik je een lijst op waarop je kan aangeven wat je persoonlijke voorkeuren zijn, zo kan ik jouw weekmenu geheel op maat maken.  
 
Als deelnemer van het online programma krijg je een inlog en wachtwoord welke toegang verleent tot het besloten gedeelte van de website, waar je een tal van mogelijkheden vindt:
 
Weekmenu's - Je persoonlijke weekmenu wordt elke week toegezonden. 

Gewichtskaart - Met je gewichtskaart kun je meteen zien welk resultaat je inspanningen opleveren. Vul je jouw gewichtskaart niet op tijd in, dan zal ik je hieraan helpen herinneren

Calorieëntabel - Met de calorieëntabel kun je bepalen hoeveel calorieën een product bevat.

Voedingswaardetabel - met de voedingswaardetabel kun je bepalen hoeveel je verbruikt

Persoonlijk eetdagboek - met het persoonlijk eetdagboek kan je precies bijhouden wat je eet en drinkt

Forum - Kom in contact met andere deelnemers en start bijvoorbeeld je eigen afvalclubje of sluit je aan bij een bestaande.

Belangrijk
Heb je nog vragen? Neem dan contact op Klik hier
 
Bij een voedselallergie of -intolerantie kun je het beste van te voren contact opnemen en overleggen of deelname mogelijk is.
 
Wat kost het?
 
Voor € 50,00 ontvang je 8 weekmenu's welke op maat worden gemaakt naar jouw wensen.

 Registreer