Tarieven 

Pakket "Intens" € 250  nu voor € 230

betaling in termijnen mogelijk

intake
voedingsadvies
6 vervolgconsulten


Intake

In het intakegesprek zal ik proberen een goed beeld te krijgen van uw eetgewoontes en zullen we samen uw doel stellen. Tijdens deze afspraak zal ik u wegen en meet ik uw buikomvang. Met deze gegevens ga ik voor u aan de slag. Ik zal u vragen om een week uw eetgewoonte op te schrijven via een eetdagboek die u kunt invullen via mijn online programma.

Voedingsadvies

 In het tweede gesprek heb ik uw gegevens al kunnen berekenen en neem ik de uitkomst daarvan met u door. Ik kan precies berekenen hoeveel calorieën u als persoon mag gebruiken, die hoeveelheid is voor een ieder verschillend. Aan de hand van die gegevens zal ik een persoonlijk energiebeperkt weekmenu voor u maken. Dit weekmenu neem ik met u door, eventueel pas ik het menu mogelijk nog ter plekke, in overleg met u, aan en daarmee kunt u gelijk aan de slag. 

Vervolgconsult 

 Tijdens de vervolgconsulten wordt er wekelijks aan de hand van uw wensen een persoonlijk weekmenu samengesteld. Ik maak gebruik van alledaagse producten zoals brood, crackers, zuivel, vlees, vis, groente en fruit. U leert het voedingspatroon in allerlei situaties toe te passen, zoals op feestjes, tijdens het weekend en op vakantie maar bijvoorbeeld ook bij wisselende diensten. Verder kunt u vragen stellen, ervaringen en eventuele moeilijkheden doorspreken en krijgt u recente informatie over producten en recepten.